söndag 30 augusti 2009

we like to watch you laughing

Då var sommaren officiellt över. Sommarens sista festival är avklarad och mitt Sommar 09-album på facebook är fullt. Och nästa vecka är det september, vilket brukar betyda höst. Men hösten kan vara varm och solig den med, så det är bara att hoppas på det bästa.

Hur som helst, Popaganda var bra. Jättebra, awesome, très bien, super, great...ja kalla det vad du vill. MGMT var bättre än bäst och vi höll på att klämmas ihjäl. Men det gjorde inget. Inte heller gjorde det något att det började ösregna. Nejnej, vi var glada ändå, vi hade köpt tröjor och var hur taggade som helst. Kunde knappt fatta att det verkligen var dom som stod på scenen framför oss. De inledde med The Youth och sen rullade det på med Time to pretend, Electric feel och Kids. AMAZING! Lördagen var också bra, men inte i jämförelse med fredagen. Som avslut då fick vi istället för MGMT höra Markus Krunegård sjunga att hela livet är ett disco och att man ibland gör rätt, och ibland fel. Det var fint, och när vampyrlåten drog igång klämde jag i från tårna och sjöng med. AH. Fint avslut på sommaren med andra ord. Eller fin början på hösten, beroende på hur man ser det.

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i min nybäddade säng och läsa Pride & Prejudice. Och lyssna på Glass of water. Godnatt!

troget fan ;)

MGMT

Markus Krunegård

Inga kommentarer: